Novosti


8 april 2014
GRAND NARODNA TELEVIZIJA KREĆE 16. APRILA!


Odbrojavanje je počelo! Grand TV Narodna televizija, samo što nije! Od 16. aprila kanal će biti dostupan svim korisnicima NetTv Plus-a, a već od 12. aprila možete gledati specijalan program, koji će promovisati novi kanal, dok će svi ljubitelji Granda kanal moći da prate besplatno samo na www.grand.nettvplus.com.

Kako će se program Grand televizije neprekidno prikazivati 24 sata - uz 9 sati živog programa svakog dana - sve će biti emitovano iz čak 9 studija!

Spremaju se nove emisije, a posebno se ističu: "Grandovanje", "Žurka", "Diskoteka", "Veče sa...", "Grand koktel", "Profil", "Halo halo", "Nedeljno popodne", "Gipsy&Friends", zatim emisija kratke forme “Grand news”, a u pripremi su i “Vremeplov”, “Grand kviz”, “Grand duel”, “Modna policija”, “Grand noviteti”, “Blic vic” i mnoge, mnoge druge.

Takođe, podsetićemo se na dosadašnje audicije za Zvezde Granda, na formate kao što su Grand kabare, Lutajuća kamera, Zvezde Granda best of, kao i na velike koncerte grandovih pevača u sarajevskoj Zetri i Skenderiji, ali i beogradskoj Areni. 

Kao domaćini programa, autori i voditelji pred kamerama će se naći Goran Čomor, Dragana Katić, Tihomir Tepić, Vesna Milanović, Siniša Medić, Ivana Đorđević, Katarina Obradović, Siniša Medić, Milan Mitrović, Ana Sević, mlade nade Jovana Pešić, Bojana Lazić i Maja Nenadić, ali i neka imena, koja će predstavljati prijatno iznenađenje za grandovu publiku.  18 mart 2014
Produžena akcija - Za prijatelje NetTV Plus BESPLATNO!


Poštovani korisnici,

Zbog velikog interesovanja koje ste pokazali, odlučili smo da produžimo akciju do 30.04.2014. i da podržimo Vaše prijateljstvo.

Za svakog prijatelja koji po Vašoj preporuci postane korisnik NetTV Plus-a obezbedili ste BESPLATNU pretplatu u trajanju od mesec dana, a NetTV Plus ima isti poklon za Vas.

Ova akcija je bez ograničenja, koliko prijatelja preporučite toliko meseci besplatne pretplate dobijate!

Uslovi akcije:

  • U akciji mogu učestvovati svi postojeći korisnici NetTV Plus-a koji imaju potpisan ugovor u trenutku preporuke novog korisnika (aktivacije usluge) i nemaju aktivnu drugu promotivnu akciju.
  • Preporučeni korisnik može ostvariti pravo na gratis pretplatu ukoliko se obaveže ugovornom obavezom.
  • Rok za ostvarivanje prava na gratis period je 7 dana od aktivacije. Naknadno slanje zahteva za aktiviranje gratis perioda, nakon izvršene instalacije se ne priznaje.
  • Pravo na aktiviranje gratis pretplate nije prenosivo na druga lica.
  • U akciji ne mogu učestvovati povezana pravna lica (ovlašćeni partneri NetTV Plus-a) i njihovi zaposleni.

Za sve neophodne informacije, molimo Vas da nas kontaktirate.

Srdačan Pozdrav,
NetTV Plus.8 mart 2014
Novi kanal "Lov i ribolov" od 8. marta na Net TV-u


Ovog 8. marta poklon neće dobiti samo žene, već i muškarci!

Svi korisnici NetTV Plusa, od 8. marta biće u prilici da prate novi TV kanal "Lov i ribolov". Ovaj kanal namenjen je avanturistima, ljubiteljima lova i ribolova, i svima onima koji žele da upoznaju divlji svet naših krajeva preko svojih malih ekrana.

Kanal „Lov i ribolov“ emitovaće domaće i regionalne emisije o avanturama najvećih majstora lova i ribolova, a najatraktivnije među njima biće "Ribolovačke priče", "Zov prirode", "Bistro BiH", "Tragovi divljine", kao i mnoge druge.

Ljubitelji ribolova moći će ekskluzivno da prate edukativni serijal "Ulovi trofej" koji se bavi sportskim ribolovom, ekologijom, nautikom i prati takmičenja u ribolovu kod nas i u svetu. Takođe, gledaoci će moći da prate jedinstveni prirodni rijaliti šou "Put pod noge", i da zajedno sa savremenim nomadima prepešače kroz Srbiju od Makedonije do Mađarske za 33 dana.

Posle uspešnog lova i ribolova, sledi i dobra gozba. Iskusni majstori kulinarstva pripremaće za gledaoce ukusne obroke na osnovu raznovrsnih recepata jela od ribe i divljači u emisiji "Kuhinjica".1 mart 2014
Obaveštenje o prekidu signala


Izvinjavamo se svim korisnicima televizije zbog kratkog prekida signala, iz tehničkih razloga, koji se dogodio oko 18h.

Nakon brze reakcije dežurnih ekipa, kvar je u kratkom roku otklonjen i emitovanje je nastavljeno po planu.

Izvinjavamo se još jednom na eventualnim neprijatnostima.

Hvala na poverenju i razumevanju.

Vaš NetTV Plus12 februar 2014
IMAMO 8 NOVIH PINK KANALA!

Lepa vest za sve korisnike NetTV Plusa.

Od sada možete da gledate 8 novih Pink kanala: Pink Grand, Pink Western, Pink Classic, Pink Style, Pink Erotic, Pink Erotic 2, Pink Erotic 3 i Pink Erotic 4.

Pink Grand svakog dana emituje više od 6 sati programa iz sopstvene produkcije. Velika imena narodne muzike, zajedno sa starim i novim zvezdama Granda zabavljaće vas uz dobre pesme, a Đoša, Kursadžije i ostali su tu da vas u svakom trenutku nasmeju do suza. 

Kanal Pink Western vam donosi čuvene ˝kaubojce˝sa legendarnim zvezdama poput Džona Vejna, Garija Kupera, Roberta Mičama, Berta Lankastera, dok je Pink Classic namenjen ljubiteljima dobrih, starih filmova - od crno-belih romansi, do velikih ostvarenja nastalih sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka. 

Za one, koji drže do stila i prate modne trendove, tu je Pink Style, a stariji od 18 godina mogu da se opuste uz 4 nova kanala erotskog sadržaja. 10 februar 2014
NET TV PLUS: LEPA BRENA I AKCIJA PRVI MESEC BESPLATNO!

NetTV Plus pokreće veliku kampanju i to sa najvećom zvezdom sa ex Yu prostora – Lepom Brenom.

Za sve nove korisnike u toku je promotivna akcija - preko 200 ex YU kanala PRVI MESEC BESPLATNO, uz mogućnost da program koji su propustili u periodu od 7 dana, odgledaju kad god im odgovara. Promotivna ponuda važi do 31.3.2014. i važi samo za nove korisnike uz pretplatu od 12 meseci. A samo za najbrže korisnike koji se prijave za NetTV televiziju Lepa Brena je potpisala CD-ove sa svojim najvećim hitovima.

I to nije sve! Uz televiziju NetTV Plus vam nudi povoljno telefoniranje iz celog sveta ka svim ex YU zemljama, uz prepaid kredite od 50 i 70 eura i telefonom na poklon.

Prijavite se pozivom našeg kontakt centra ili preko web site-a www.nettvplus.com.

15 januar 2014
Gledajte sve što ste propustili u poslednjih 7 dana

Koliko puta vam se desilo da propustite početak omiljenog filma, serije ili utakmice? Od sada možete da vratite emisiju na početak ili da gledate sve što ste propustili u prethodnih 7 dana.

Kako da koristite uslugu?

U glavnom meniju odaberite ikonicu zatim željeni kanal, dan i emisiju koju želite da gledate.

Uslugu TV unazad možete koristiti potpuno besplatno na području Evrope, SAD i Kanade do 31.5.2014.