Novosti

Praznična promocija – KLARNA

Klarna promotionU susret novogodišnjim i božićnim praznicima, u saradnji sa Klarnom, odlučili smo da svim potencijalnim korisnicima, omogućimo kupovinu paketa sa box-om na rate bez kamate!

Poručite vaš box uz željeni paket u periodu od 01.11.2016. do 01.01.2017. godine, a sa otplatom počnite tek u februaru (krajem januara korisnici iz Švedske)!

Ukoliko je kupovina preko Klarne odobrena, celokupan iznos deli se na onoliko meseci otplate koliko meseci pretplate izaberete. Na primer, ukoliko se odlučite za kupovinu box-a i paketa sa godišnjom pretplatom, celokupan iznos za uplatu će biti podeljen na 12 mesečnih rata!

Ponuda važi za nove korisnike sa područja Švedske, Norveške i Finske. Više informacija o ponudi pronađite na stranici Klarna Akcija.

Gledaj novi Reality show „Snajke“ 24 časa uživo!

NetTV PlusNovi reality show „Snajke“ samo putem naše usluge možeš pratiti 24h dnevno na dva nova kanala: Reality 1 i Reality 2!

16 žena živeće u kući koja oslikava pravo srpsko domaćinstvo gde će se nadmetati i učiti, čistiti, kuvati, ložiti vatru - sve kako bi se pokazale kao prave snajke.

Snajke su u potrazi za savršenim mladoženjom a koja će prva pronaći idealnog muža saznaj putem naše usluge!

Za sve korsinike kanali su dostupni potpuno besplatno u okviru osnovnog paketa. 

Trostruka akcija se nastavlja!

Postani korisnik i iskoristi super akciju! Kupi box po 50% nižoj ceni i gledaj omiljene kanale mesec dana gratis! Uz to dobijaš i besplatnu aktivaciju naše usluge u trajanju od 3 meseca za svoj smartphone ili tablet uređaj!

Uživaj u preko 200 najpopularnijih ex YU kanala gde god da se nalaziš. Uz opciju TV Unazad, omiljene emisije koje si propustio u proteklih 7 dana, možeš da pogledaš kad god ti odgovara.

ZEMLJA UŠTEDA
Evropa 75.90 EUR
Švajcarska 94.5 CHF
Skandinavija 827.5 SEK / 700 DKK / 770 NOK / 91.5 EUR
Amerika 89.5 USD
Kanada 96 CAD
Australija i Novi Zeland 111.5 AUD / 148 NZD

Akcija važi do 09.10.2016. za nove korisnike uz ugovor na 24 meseca i kupovinu godišnje pretplate. Ukoliko Vas je neko preporučio, molimo da to navedete prilikom aktivacije kako bi Vi i Vaš prijatelj ostvarili pravo na dodatnu gratis pretplatu u trajanju od mesec dana.

Za više informacija pozovite naš kontakt centar.

Plati 12 i gledaj dodatno mesec dana gratis!

Zbog velikog interesovanja koje ste pokazali, odlučili smo da produžimo akciju do 09. oktobra! Pretplati se na 12 meseci za box, PC Player, Smart ili Android TV aplikaciju jer dobijaš dodatnih mesec dana gratis!

Iskoristi akciju i uživaj u preko 200 najgledanijih ex YU kanala, gde god da se nalaziš. Uz opciju TV Unazad, omiljene emisije koje si propustio u proteklih 7 dana, možeš pogledati kad god ti odgovara.

I ne zaboravi da preporučiš prijatelju jer dobijate još jedan mesec besplatno oboje!

Uslovi akcije:

 • Akciju mogu iskoristiti svi novi i postojeći korisnici naše usluge za kupovinu godišnje pretplate za box, PC player, Smart ili Android TV aplikaciju;
 • Akcija važi i za kupovinu godišnje pretplate za box, PC player, Smart ili Android TV aplikaciju bez ugovorne obaveze;
 • Akcija ne važi za kupovinu godišnje pretplate za Smartphone i tablet uređaje;
 • Akcija se može kombinovati sa akcijom "Za prijatelje NetTV Plus besplatno".

Akcija traje do 09.10.2016.

Za više informacija pozovite naš kontakt centar.

Za prijatelje NetTV Plus besplatno do 09. otobra!

Preporučite našu uslugu Vašem prijatelju i obezbedite besplatnu pretplatu u trajanju od mesec dana za oboje. Ne zaboravite, ova akcija je bez ograničenja, koliko prijatelja preporučite, toliko meseci besplatne pretplate dobijate! Akcija traje do 09.10.2016.

Uslovi akcije:

 • U akciji mogu učestvovati svi postojeći korisnici NetTV Plus-a koji imaju potpisan ugovor u trenutku preporuke novog korisnika (aktivacije usluge) i imaju aktivnu pretplatu.
 • Pravo na učešće u ovoj akciji imaju i korisnici koji su aktivirani po akciji "50% niža cena box-a" ili "Plati 12 i gledaj dodatno mesec dana gratis"
 • Preporučeni korisnik može ostvariti pravo na gratis pretplatu ukoliko se obaveže ugovornom obavezom.
 • Rok za ostvarivanje prava na gratis period je 7 dana od aktivacije/instalacije preporučenog korisnika. Naknadno slanje zahteva za aktiviranje gratis perioda, nakon izvršene instalacije se ne priznaje.
 • Pravo na aktiviranje gratis pretplate nije prenosivo na druga lica niti se može na neki drugi način iskoristiti.
 • U akciji ne mogu učestvovati povezana pravna lica (ovlašćeni partneri NetTV Plus-a) i njihovi zaposleni.
 • NetTV Plus u skladu sa svojom poslovnom politikom i načelima fer korišćenja promocije zadržava pravo promene uslova u svakom trenutku i može odbiti izdavanje gratisa ukoliko postoji razumna sumnja da je nastupila povreda načela fer korišćenja promocije.

Za više informacija pozovite naš kontakt centar.

Prethodna Sledeća

Strana: 2 od 26