Novosti

Otklonjene poteškoće u radu usluge

Zbog problema na mreži nadprovajdera određen broj korisnika nije bio u mogućnosti da uživa u kompletnom servisu naše usluge prethodnog dana u periodu od 21CEST.

Brzom reakcijom dežurnih ekipa, uzrok problema je otklonjen i svi korisnici sada mogu pratiti program nesmetano.

Izvinjavamo se zbog eventualnih neprijatnosti.

Hvala na ukazanom poverenju i razumevanju.

Vaš NetTV Plus.

SVI HAYAT kanali u okviru osnovne ponude!

SVI HAYAT kanali u okviru osnovne ponude!Na veliko zadovoljstvo naših postojećih i budućih korisnika, uspostavljena je dugoročna saradnja između televizije Hayat i NetTV Plus(a).

Od sada možete gledati svih 5 Hayat kanala: Hayat HD, Hayat Plus, Hayat Music, Hayat Folk i za naše najmlađe tu su Hayatovci. Kanali su dostupni u okviru osnovne ponude potpuno besplatno za sve korisnike naše usluge!

Hayat TV je komercijalna bosansko-hercegovačka televizija koja je sa emitovanjem programa počela 1992.godine. Poslovni uspeh Hayat  TV postiže proizvodnjom domaće produkcije koja po najvećim tehnološkim standardima produkuje sopstveni program za 5 različitih kanala, kao i neizostavnog i uticajnog informativnog programa. Danas Hayat emituje pet kanala a posebno se ističe prvi BiH dečiji kanal HAYATOVCI, koji je zapravo jedini dečiji kanal na BiH jeziku.

 

Dva nova Pink kanala “HA HA” i “LOL” od sada u našoj ponudi!

NetTV Plus
Svi korisnici naše usluge od sada mogu uživati u dva nova humoristička kanala “HA HA” i “LOL”. U nedostatku televizijskih sadržaja ovog tipa, kompanija Pink je odlučila da obogati svoju ponudu od 53 TV kanala sa dva sadržajno potpuno nova programa.

Iako tretiraju isti žanr, kanali su tematski različiti te je kanal neverbalnog humora, pantomime, gegova, mimičkih i smešnih situacija “LOL” prilagođen svim uzrastima pa i najmlađim članovima porodice. Kanal “HA HA” sa druge strane predstavlja riznicu dobre verbalne komedije, od domaćih i inostranih stand up zvezda, preko velikana srpskog glumišta poput Seke Sabljić, Laneta Gutovića i Jove Radovanovića. Kratke humorističke forme, skečevi, i sitkomi čine esenciju ovog kanala smeha. 

 

IDJTV - novi muzički kanal kreće sa emitovanjem 15. Novembra!

Gledaj 24/7 omiljene spotove domaće muzičke scene, izvođače i različite emisije na na novom muzičkom kanalu u okviru naše ponude! Najkvalitetnija slika, vrhunska produkcija i muzičke emisije koje će pomeriti granice deo su onoga što te očekuje od 15. novembra!

Kad god poželiš možeš da uživaš u super muzičkom sadržaju i da pratiš program IDJTV-a i uz aplikaciju IDJApps. Besplatno preuzmi IDJApp i koristi je na svim uređajima, na iOS i Android platformama. Lako pristupi najvećem katalogu domaće muzike na jednom mestu i budi uvek u toku uz najbolje spotove i muziku!

Pozicija IDJTV kanala u zavisnosti od izbora jezika interfejsa je:

Srpski – 10;
Bosanski – 8;
Hrvatski – 24;
Crnogorski – 19;
Makedonski – 39;
Slovenački – 15;
Engleski – 209.

Plati putem Swish-a i gledaj kanale odmah!

Kako bismo svim budućim i postojećim korisnicima naše usluge na području Švedske olakšali plaćanje pri kupovini ili produženju pretplate, aktivirali smo mogućnost plaćanja preko SWISH-a.

Sve što ti je potrebno za plaćanje je naš swish broj: 1230509505. 
Ukucaj broj i navedi ime korisnika za kog vršiš uplatu, pojaviće se primalac AVR Media Group AB, i nakon potvrde plaćanje je gotovo, a uplata odmah vidljiva. 

Brzo, lako i sigurno do naših usluga!

Sledeća

Strana: 1 od 26