PROMOTIVNE PONUDE

Boks za 1 EUR uz bilo koji paket na 24 meseca

Da li znaš da uz bilo koji naš paket dobijaš box po neverovatnoj ceni od 1 EUR? Potrebno je samo da izbabereš paket koji ti savršeno odgovara i možeš da uživaš u više od 200 ex-Yu kanala.

Požuri i iskoristi našu super akciju, jer zalihe su ograničene!

PORUČI ODMAH

Akcija traje do 31.07.2017. i važi za nove korisnike uz ugovor na 24 meseca sa područja Austrije, Francuske, Nemačke, Švajcarske, Skandinavije, Benelux i UK-a. Ova akcija se ne može kombinovati sa akcijom "Za prijatelje besplatno".

Gledaj omiljene ex-YU kanale
2 meseca besplatno

Pretplati se na našu uslugu sada i iskoristi fenomenalnu akciju! Kupovinom bilo kog paketa na 12 meseci dobijaš dodatnih 2 meseca pretplate gratis!

A ako nisi u mogućnosti da se pretplatiš na 12 meseci odmah, ne brini! Uz šestomesečnu pretplatu te čeka mesec dana uživanja u TV kanalima potpuno besplatno.

KUPI ODMAH

Akcija traje do 31.07.2017. i važi za nove korisnike izuzev sa područja Austrije, Francuske, Nemačke, Švajcarske, Skandinavije, Benelux i UK-a.

Box upola cene

Pretplati se na bilo koji paket i kupi box po 50% nižoj ceni!

KUPI

Akcija traje do 31.07.2017. i važi za nove korisnike. Na teritoriji Austrije, Francuske, Nemačke, Švajcarske, Skandinavije, Benelux i UK-a ponuda „Box upola cene“ važi samo uz pretplatu na 6 ili 12 meseci. Ukoliko Vas je neko preporučio, molimo da to navedete prilikom aktivacije kako bi Vi i Vaš prijatelj ostvarili pravo na dodatnu gratis pretplatu u trajanju od mesec dana.

Pređi odmah na veći paket

+ jer možeš da uživaš u opciji tv unazad na svim kanalima
+ imaš pristup svim sadržajima u video klubu
+ gledaš omiljene kanale na 2 ili 4 uređaja istovremeno

POZOVI KONTAKT CENTAR

Za prijatelje besplatno

Preporuči našu uslugu prijatelju i obezbedi besplatnu pretplatu u trajanju od mesec dana za oboje.

Ne zaboravi, ova akcija je bez ograničenja, koliko prijatelja preporučiš, toliko meseci besplatne pretplate dobiješ!

 

Uslovi akcije
- U akciji mogu učestvovati svi postojeći korisnici NetTV Plus-a koji imaju aktivnu pretplatu u trenutku preporuke novog korisnika (aktivacije usluge).
- Pravo na učešće u ovoj akciji imaju i korisnici koji su aktivirani po promociji "50% niža cena box-a" ili ”Gledaj besplatno do kraja godine".
- U akciji ne mogu učestvovati korisnici koji aktivirani po akcijskoj ponudi "Box za 1 EUR". - Preporučeni korisnik može ostvariti pravo na gratis pretplatu uz incijalnu pretplatu od min 3 meseca za neki od paketa.
- Naknadno slanje zahteva za aktiviranje gratis perioda, nakon izvršene aktivacije se ne priznaje.
- Pravo na aktiviranje gratis pretplate nije prenosivo na druga lica, niti se može na neki drugi način iskoristiti.
- U akciji ne mogu učestvovati povezana pravna lica (ovlašćeni partneri NetTV Plus-a) i njihovi zaposleni.
- NetTV Plus u skladu sa svojom poslovnom politikom i načelima fer korišćenja promocije zadržava pravo promene uslova u svakom trenutku i može odbiti izdavanje gratisa ukoliko postoji razumna sumnja da je nastupila povreda načela fer korišćenja promocije.

Akcija traje do 31.07.2017.

Klarna akcija

Kupi box na rate bez kamate uz bilo koji paket!

Dostupno samo za Švedsku i Norvešku.

PORUČI ODMAH